Om Vår Organisation

Vad Vi Står För
Pineapple People, ledande i fullservicebemanning för HORECA-sektorn i Stockholm, drivs av grundarnas internationella erfarenheter inom besöksnäringen och konstanta arbete för verklig excellens.
Vårt Engagemang
Vårt engagemang kombinerar innovation och bästa praxis i bemanning, med fokus på effektivitet och hållbara metoder som möter våra kunders värderingar.
Vårt Mål
Att vara kärnan i exceptionell HORECA-service, skapa värdefulla gästupplevelser som blir värdefulla och minnesrika.
Vårt Uppdrag
Vi höjer branschstandarder genom passion för service. För oss är gästfrihet mer än ett yrke – det är ett kall, en passion som driver oss att utmärka oss.

Genom skräddarsydda utbildningar för HORECA-sektorn förbereder vi vårt team att överträffa förväntningar och skapa oförglömliga upplevelser.
Partnerskap
Anpassade bemanningslösningar med transparenta dialoger och expertis inom gästfrihet.

Vår Organisation

Leif Werling

Partner

CEO – VD (Chief Executive Officer – VD)

leif@pineapplepeople.se

+4670-090 27 34

Peter Molin

Partner

COO – (Chief Operating Officer)

peter@pineapplepeople.se

+4670-090 27 33

Stellan Werling

Styreleseordförande

stellan@pineapplepeople.se

Vår Historia

Ananasens betydelse och arv

Resan för att förstå gästfrihetens rötter ledde oss inte till de stora digitala arkiven på internet utan till en plats rik på historia och visdom - Stockholms Stadsbibliotek. Det var här, bland tysta viskningar från flera århundraden sedan, som vi upptäckte den sanna essensen av historien om gästfrihet sammanvävd med berättelsen om ananasen.

Ananasen har länge varit en symbol för värme, välkomnande och gästfrihet. Legenden säger att ett hem som visar en ananas genom sitt fönster är ett hem fyllt med vänlighet och ett öppet hjärta. Även om det finns sanning i detta är hela historien ännu mer fängslande. Berättelsen tar oss tillbaka till de antika äventyrarna från Karibien, ursprunget för världens finaste ananaser.

Dessa skickliga hantverkare begav sig ut på världsomspännande resor, inte bara i sökandet efter nya färdigheter och handel utan också för att dela med sig av sin kunskap och kultur. Med sig hade dom ananaser, en sällsynthet och en eftertraktad symbol för god vilja, för att presentera för sina värdar på outforskade länder.

Detta gester var mer än en vänlig handling - det var ett utbyte av värde, kunskap och respekt - en sann personifiering av ett win-win-förhållande.

Dessa världsomseglande pionjärer var kärleksfullt kända som "Ananasfolket," och de inledde win-win -filosofins gryning och vävde de första trådarna i den rika väv som är gästfrihetens historia.

Inspirerade av detta arv döpte vi vårt företag till Pineapple People - för att hedra andan av ömsesidig fördel, värme och den djupt rotade traditionen av gästfrihet som ananasen representerar. Vårt uppdrag speglas av de forna Ananasfolket- Att föra samman människor och organisationer i ett harmoniskt utbyte av tjänster, värderingar och ömsesidig respekt.

Tveka inte att höra av dig!

Vi hjälper dig att stärka ditt team.