Perfekt matchning

Ditt mål är att finna medarbetare med förmågan att ge dina gäster en fulländad service. Det är vårt jobba att finna medarbetare som kan överträffa våra gästers förväntningar. Det är vårt jobb att skapa den perfekta matchningen. Det är vårt mål att vara din mest pålitliga partner när det kommer till att hitta medarbetare som gör din organisation bättre och får den att fungera effektivt. Det kommer alltid att vara vårt mål.

Bemanning

Bemanning är basen för all verksamhet. Vi är här för göra den processen enkel, träffsäker och mer pålitlig.

Vare sig du behöver tillfällig personal till nu på fredag kväll, eller du behöver mer permanent personal för det ’oförutsedda’ och vill veta att du inte står ensam, då finns vi här för dig.

Du kan nå oss via hello@pineapplepeople.se eller ring oss på 08-7673 111.

Vi vet att du har de bästa planerna på plats, men för de frustrerande tillfällena då planerna misslyckas, kontakta oss, vi älskar att vända misslyckanden till framgångar.

Rekrytering

Vi finner och erbjuder talangen du söker. Vi sköter hela rekryteringsprocessen åt dig. Vi förstår vilken profil och kompetens som behövs och vi intervjuar, kollar referenser och presenterar dig med ett urval av kandidater. Vi rekryterar för hela skalan av jobb, från det lägsta till det högsta.

Service och Inställning

Service och inställning är nyckeln för att få vår industri att växa. Vi förstår att det är vårt jobb att finna kompetenta och serviceinriktade medarbetare med en positiv inställning och att matcha dem med dig.